Spagetti med köttfärssås/anammafärssås

22/4-25

nötfärs – 40 kg

taco färs – ca 20 kg

krosstomat – 3

tomatpure – 5

totalt antal liter : ca 100

spagetti – 30 kg + ca 3 kg

frånvaro : 42

3/3-25

nöt färs – 67,5 kg

krossad tomat – 50 kg

tomat pure – 5 burk

vatten – 20 liter

totalt antal liter – 125 liter ( 65 liter kvar – sparas till lasasgne )

spagetti – ca 35 kg

frånvaro : 46

9/1-25

nötfärs – 45 kg

krossad tomat – 50 kg

tomatpure – 5 burk

vatten – 10 liter

totalt antal liter – 110 ( 40 liter kvar, sparas till lasagne)

spagetti – 40 kg ( 10 kg kvar)

frånvaro : 33

25/11-24

spagetti – 40 kg

anamma – 4 lådor

tomat – 40kg + 5 tomatpure

totalt antal liter : 80

frånvaro : 48

4/11-24

nötfärs – 45 kg

spagetti – 40 kg

total mängd sås – 80 liter

frånvaro : 21

30/9-24

spagetti – 40 kg ( ca 10 kg kvar)

anammafärs – 4 lådor

tomat – 40 kg + 2 burkar pure, 1 påse campino

total mängd: 70 liter (ca 20 liter kvar)

frånvaro : 51

16/9-24

spagetti – 40 kg

köttfärs – 45 kg

total mängd sås – 75 liter

frånvaro : 42

19/8-24 skolstart HT 24

köttfärs – 40 kg

spagetti – ca 26 kg + 4 kg

totalt : 60 liter

F-klass ingen lunch ca 58 elever

frånvaro : 7


köttfärs 40 kg – 60 liter

spagetti 30 kg kvar 6 kg


8/4-24

köttfärs – 27,5 kg

totalt – ca 65 liter – 25 liter kvar

spagetti – 25 kg

frånvaro: 35


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *