22/4-25
nötfärs – 40 kg
taco färs – ca 20 kg
krosstomat – 3
tomatpure – 5
totalt antal liter : ca 100
spagetti – 30 kg + ca 3 kg
frånvaro : 42
3/3-25
nöt färs – 67,5 kg
krossad tomat – 50 kg
tomat pure – 5 burk
vatten – 20 liter
totalt antal liter – 125 liter ( 65 liter kvar – sparas till lasasgne )
spagetti – ca 35 kg
frånvaro : 46
9/1-25
nötfärs – 45 kg
krossad tomat – 50 kg
tomatpure – 5 burk
vatten – 10 liter
totalt antal liter – 110 ( 40 liter kvar, sparas till lasagne)
spagetti – 40 kg ( 10 kg kvar)
frånvaro : 33
25/11-24
spagetti – 40 kg
anamma – 4 lådor
tomat – 40kg + 5 tomatpure
totalt antal liter : 80
frånvaro : 48
4/11-24
nötfärs – 45 kg
spagetti – 40 kg
total mängd sås – 80 liter
frånvaro : 21
30/9-24
spagetti – 40 kg ( ca 10 kg kvar)
anammafärs – 4 lådor
tomat – 40 kg + 2 burkar pure, 1 påse campino
total mängd: 70 liter (ca 20 liter kvar)
frånvaro : 51
16/9-24
spagetti – 40 kg
köttfärs – 45 kg
total mängd sås – 75 liter
frånvaro : 42
19/8-24 skolstart HT 24
köttfärs – 40 kg
spagetti – ca 26 kg + 4 kg
totalt : 60 liter
F-klass ingen lunch ca 58 elever
frånvaro : 7
köttfärs 40 kg – 60 liter
spagetti 30 kg kvar 6 kg
8/4-24
köttfärs – 27,5 kg
totalt – ca 65 liter – 25 liter kvar
spagetti – 25 kg
frånvaro: 35